Diana Danielle Tarik Zizan Ke Dada?



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Haha. Tak pernah-pernah Cikgu Faiz buat entry pasal artis. Ni tiba-tiba pulak kan? Layan je lah..




Aksi Diana Danielle tarik Zizan ke dadanya , eh nampak macam melekat, of coz la.. dah gambar camtu, aksi ini atas alasan : "alah cuma pada cover majalah jer, lagipun atas tuntutan kerjaya". Ehem.. imej Zizan baru-baru ini dipandang tinggi kerana sanggup menolak show ribu-ribu untuk bersama ustaz Azhar Idrus. Apapun dunia artis memang macam ni. Ada yang dari artis masuk dakwah. Ada yang dari Dakwah jadi artis.Lagi gambar di bawah.




4 comments:

.: iEyLa :. said...

hurm..standard la jawapan artis kan kak.. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@.: iEyLa :.
betul tu.
dah faham sangat dah..

Bookkeeper Melbourne said...

Visiting here again... Smile!!!

Eikyen said...

artis kan , memang mcm 2 ..
rmai peminat ..
pminat pown xtw nak ckp ap .
teheeee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...